Regulament Concurs Facebook Un Cadou Din Dragoste

119
0
DISTRIBUIE
Concurs Facebook, Decembrie 2015

E-vita.ro te invita sa castigi de sarbatori, un Set Cadou Din Dragoste Pentru EA sau Pentru EL!

Cum poti sa castigi?

1) LIKE pagina www.facebook.com/Evita.Romania

2) LIKE si SHARE – Concurs

3) Alege Cadoul preferat Weleda in comentariu:

a) Pentru EA

b) Pentru EL

4) Perioada concursului 13.12.2015 – 20.12.2015

5) Tragerea la sorti celor 2 CASTIGATORI va avea loc in data de 21- 22.12.2015 (desemnati aleatoriu prin tragere la sorti cu ajutorul http://www.random.org.

6) Anuntul castigatorilor se va face pe pagina www.facebook.com/Evita.Romania in data de 22.12.2015

UN CASTIGATOR va primi setul cadou Pentru EA Weleda constand in:

1 Set Cadou Macese (trandafir sălbatic) Weleda – detalii aici
Ulei de corp cu macese si Lotiune de dus cu macese Weleda

AL DOILEA CASTIGATOR va primi setul cadou Pentru EL Weleda constand in

1 Set Cadou Men Weleda – delatii aici

Crema hidratanta si Gel de dus revigorant Weleda

 

Detalii Regulament oficial concurs facebook Evita.Romania „Un cadou din dragoste”, pagina oficiala a magazinului online www. e-vita.ro

ORGANIZATORUL CONCURSULUI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

1.Organizatorul concursului facebook Un cadou din dragoste este magazinul online www. e-vita.ro, operat de SC Melti Medical Management SRL.

2.Participarea la concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

3.Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania pe siteul http://www.e-vita.ro/campanii-e-vita

4.Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este pagina de facebook Evita.Romania , în speță postarea dedicată din cadrul paginii și canalul de mesaje private

5.Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de facebook Evita.Romania la adresa concursului, în perioada menționată la aceasta.

6.Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, exclusiv pe Internet, prin intermediul www.facebook.com.

7.Concursul se va desfăşura în perioada 13.12.2015 – 20.12.2015, interval calendaristic denumit în continuare „Perioada de desfăşurare”.

CONDITIILE SI MECANISMUL DE PARTICIPARE LA CONCURS

8.Concursul este structurat în două etape:
Etapa 1 – de înscriere: se desfăşoară în intervalul 13.12.2015 – 20.12.2015.
Etapa 2 – de extragere a câştigătorilor: care vor fi anuntati în maxim 5 zile lucratoare de la data incheierii concursului.
9. In cadrul acestui concurs se vor extrage la sorti 2 CÂSTIGĂTORI.

10.La concurs pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul şi/sau reşedinţa în România (denumite în continuare “Participanţi”), cu vârsta de minim 18 ani împliniţi la data începerii concursului.

11.Participarea la aceasta Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.

12.Participantilor la concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

13.Participanții trebuie să fie fani ai paginii de facebook Evita.Romania

14.Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de facebook care să fie asociat unei persoane reale și să răspundă corect la întreabarea concursului, în perioada de desfășurare a concursului.

15.Participarea la Concurs se realizeaza prin vizitarea paginii www.facebook.com/Evita.Romania

16.Inscrierea propriu-zisa in Concurs se face prin accesarea butonului  “Like” (versiunea in limba engleza) sau “Imi place” (versiunea in limba romana) a paginii www.facebook.com/Evita.Romania

si accesarea butonului “Share” (versiunea in limba engleza) sau “Distribuie” (versiune in limba romana) a bannerului de concurs la care se inscrie (distribuirea trebuie obligatoriu sa aiba ca atribut „vizibil tuturor” sau „public“

De asemenea, participantii trebuie sa raspunda printr-un singur comentariu la intrebarea:

Alege Cadoul preferat Pentru EA sau Pentru El Weleda in comentariu:

a) Pentru EA

b) Pentru EL

in postarea oficiala a concursului de pe pagina de Facebook www.facebook.com/Evita.Romania

17.In cazul in care vor fi mai multe raspunsuri de la acelasi participant va fi luat in considerare doar primul raspuns la concurs sub forma de comentariu.

18.La finalul concursului, vor fi alesi 2 CASTIGATORI (desemnati aleatoriu prin tragere la sorti cu ajutorul
https://www.random.org.

19.In maxim 5 zile lucratoare de la finalul concursului se vor anunta castigatorii pe pagina alocata concursului de pe Facebook www.facebook.com/Evita.Romania si printr-un comentariu la pe pagina de Facebook www.facebook.com/Evita.Romania.

PREMIILE

20. In cadrul acestui concurs vor fi alesi 2 CASTIGATORI (desemnati aleatoriu prin tragere la sorti cu ajutorul http://www.random.org.

21. UN CÂSTIGĂTOR va primi setul cadou Pentru EA Weleda constand in:

Set Cadou Macese (trandafir sălbatic) Weleda – 1 bucata
Ulei de corp cu macese si Lotiune de dus cu macese Weleda
Detalii AICI: http://www.e-vita.ro/produse-cosmetice-acnee-ingrijire-personala/ingrijire-corp-maini-picioare/set-cadou-macese-trandafir-salbatic-weleda

AL DOILEA CASTIGATOR CASTIGATOR va primi setul cadou Pentru El Weleda constand in

Set cadou Men Weleda – 1 bucata

Crema hidratanta si Gel de dus revigorant Weleda
Detalii AICI: http://www.e-vita.ro/produse-cosmetice-acnee-ingrijire-personala/ingrijire-barbati/set-cadou-men-weleda

22.Castigatorii trebuie sa urmareasca rezultatele extragerii si sa-si revendice premiul in MAXIM 2 ZILE calendaristice prin comunicarea datelor personale catre www.e-vita.ro (Organizator) la adresa de email: office@e-vita.ro.

23.Refuzul de a transmite aceste date si/sau de a primi premiul conduce la pierderea dreptului castigatorului la premiu.

24.Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat.

Orice solicitare din partea castigatorilor pentru modificarea/schimbarea premiului nu este admisa.

25.Validarea potentialilor castigatori ale caror nume de identificare au fost comunicate pe pagina

www.facebook.com/Evita.Romania se va face in urmatoarele conditii:
– Participantul selectat drept potential castigator va comunica datele personale si de contact, in termen de maxim 2 (doua) zile calendaristice de la data afisarii numelui de identificare pe pagina de Facebook ca fiind potential castigator. Datele personale si de contact vor fi trimise reprezentantului Organizatorului la adresa de email: office@e-vita.ro. Mesajul trebuie sa contina: numele si prenumele castigatorului, seria documentului de identitate, adresa de livrare a premiului castigat, un numar de telefon de contact, precum si o adresa de e-mail valida.
– Organizatorul va confirma validarea castigatorilor prin: prin e-mail si/sau telefonic catre participantul selectat a fi castigator, in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data transmiterii informatiilor de contact de catre acesta.

26. Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verfica veridicitatea conturilor de facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament. În cazul în care regulamentul va suferi modificări, acest lucru va fi anunțat pe canalul oficial de comunicare.

27.Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de facebook Evita.Romania.

RESPONSABILITATEA

28. Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
29. Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere decurgand din acordarea premiului, inclusiv cu privire la plata oricaror daune sau a oricarei alte pretentii de orice natura legate de vreun premiu.
30. Castigatorii isi asuma intreaga raspundere pentru acceptarea premiului, Organizatorul neasumandu-si nici un fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecinte nascute in urma acceptarii premiului sau in legatura cu acesta.
31. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului primirii premiului, nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia Organizatorului este definitiva.
32.Expedierea premiilor va fi efectuata de catre Organizator sau partenerul acestuia la adresa comunicata de castigator. Taxa de livrare va fi suportata de Organizator si/sau partenerul acestuia.
33.Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei. Aceste  circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul Facebook.com, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

34. Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor, conform legislatiei in vigoare.

LITIGII

35. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu il vor inainta spre solutionare instantei competente romane.
36. Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.
37. Facebook Inc. nu isi asuma responsabilitate pentru prezenta campanie si nu poate fi implicat in nici un mod in desfasurarea acesteia.

INCETAREA CONCURSULUI

38. Prezentul Concurs poate inceta inainte de termenul stabilit, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ.
Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie.
In cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a concursului.

SARBATORI FERICITE !

NICIUN COMENTARIU

Lasa un comentariu aici