Cum sa întâmpinăm 2016, anul maimuței de foc

Cum sa întâmpinăm 2016, anul maimuței de foc

112
0
DISTRIBUIE

 

Foarte curând vom sărbători anul 2016 – anul maimuței roșii după horoscopul chinezesc. E adevarat că oficial, noul an începe pe data de 8 februarie 2016.

Inventat de chinezi în urmă cu mai mult de 2.000 de ani, ciclul calendaristic de 12 ani, în care fiecare an corespunde unui anumit animal, și-a dovedit precizia. El nu poate prezice toate evenimentele, dar cu toate acestea ajută la ridicarea vălului viitorului, pentru a ne pregăti în mod corespunzător să întâmpinăm Anul Nou, astfel încât să avem succes, noroc și prosperitate .
În aceast articol vom detalia ce se spune despre anul 2016, caracteristicile, culorile, simbolurile, natura animalului si, mai ales, cum sa întâmpinăm Noul An.

Caracteristicile anului 2016, ce ne așteaptă 
2016 – anul maimutei de foc sau roșii, animal interesant, divers, similar cu noi – oamenii. Maimuța poate fi la fel de creativă și distrugătoare, trecând instantaneu de la afecțiune și bunătate, la iritare și furie. Maimuța de foc – este o maimuță la puterea a doua, focul având aceeași natură nestatornică: el poate da căldură într-o noapte rece, bucurând cu confort casa, dar poate și distruge orașe întregi.

In astfel de ani, fiecare om are șansa de a-și schimba viața cu adevărat, de a realiza ce a visat de mult timp, pentru a atinge succesul fără precedent. Cine va fi la fel de inventiv și descurcăreț precum maimuta, cine va merge către idealul său în ciuda temerilor și îndoielilor, va fi cu siguranță răsplătit de maimuță. În anul maimuței, e nevoie să actionați decisiv, bazându-vă pe voi înșivă și pe propria voastră putere. Citatul anului maimuței poate fi: „Acum ori niciodată!”

Maimuța are trăsăturile ei negative: poate fi arogantă , superficială, vicleană și orgolioasă. Trăsăturile pozitive ale acesteia sunt: perseverența, viziunea de ansamblu, inteligența si multă încredere în sine. Toate aceste trăsături sunt necesare pentru a vă îndeplini toate visele în anul maimuței, dar nu ne putem lăsa duși de val și să devenim egoiști, altfel pot apărea probleme în viața personală și dificultăți în relațiile cu prietenii sau chiar familia.

Simbolurile anului 2016
Simbolul anului 2016 este focul, unul din cele cinci elemente ale calendarului chinezesc. Trebuie să știm cum să ne comportam cu focul pentru a ne aduce beneficii și nu pierderi.

Culoarea anului 2016 este roșu, cu toate nuanțele lui, de la purpuriu până la portocaliu.
În anul 2016, purtătoare de noroc vor fi pietrele prețioase și semiprețioase cu nuanțe roșii, inclusiv chihlimbarul.
Dupa horoscopul chinezesc, elementul maimuței este metalul, căruia trebuie sa-i acordăm prioritate.

Cum să întâmpinăm anul 2016
Cel mai bine, anul maimuței îl putem întâmpina cu ținute provocatoare: maimuței îi plac culorile aprinse, strălucitoare și obiectele luxoase.

Culoarea anului 2016 este culoarea roșie!

În noaptea de revelion, ar fi preferabil ca femeile să adopte o ținută cu nuanțe de roșu până la portocaliu și să nu uite să poarte bijuterii din aur sau cu pietre prețioase și semiprețioase. Nu vă fie teamă să-i eclipsați pe cei din jur cu frumusețea și cu splendoarea dvs. În noaptea de Anul Nou, puteți uita de modestie și naturalețe – pregătiți-vă să străluciți.

Pentru bărbați, ținutele de sărbătoare în culori aprinse și excentrice sunt recomandate în noaptea trecerii dintre ani.

În timpul mesei festive, nu poate lipsi focul viu al șemineului sau al lumânărilor frumos ornate.

Ce sa pregătim masa de Anul Nou

Mâncarea preferată a maimuței: fructele, legumele și plantele. Dacă doriți să aveți o masă pe placul maimuței, atunci fructele și legumele trebuie să abunde. Încercați să alegeți produsele cele mai hrănitoare, naturale și sănătoase. Pentru felurile principale, acordați prioritate salatelor, cărnii gătite la cuptor sau la foc. Nu uitați de brânzeturi, care sunt necesare în acest an. Este de preferat ca dulciurile să fie cu multe fructe sau fructe de pădure.

Dansul, petrecerea cu multă bucurie, plimbările si noii prieteni – toate acestea sunt pe placul stăpânei Noului An!

Horoscopul familiei și dragostei în 2016
Cei căsătoriți in acest an ar trebui să acorde o atenție sporită pentru dezvoltarea și păstrarea relației.
Nu trebuie să fiti atrași de ispitele pe care le oferă maimuța glumeată, mai bine păstrați ceea ce aveti în prezent. În ciuda caracterului său frivol și oarecum excentric, maimuța favorizează copiii. E o perioada foarte bună pentru conceperea copilului. Pentru cei singuratici, pasionala și romantica maimuță va darui șansa de a găsi noua iubire.

Horoscopul afacerilor în 2016
Noul An 2016 este favorabil proiectelor noi.
De regulă, în anul maimuței sunt o mulțime de întâmplări majore politice și economice, atât pozitive, cât și negative. Maimuța este iubitoare de patos și cuvinte frumoase. Trebuie să fim capabili de a discerne adevărul din discursurile zgomotoase și să acționam pe baza faptelor reale.
Trebuie să fim pregătiți pentru orice eventualitate, la urma urmei chiar și cele mai severe crize aduc întotdeauna o oportunitate de a face un mare salt înainte.
Aveți suficient curaj, experientă și abilitati pentru a răsturna situația în favoarea voastră?
În acești ani se formează baza pentru viitor, așa că trebuie să investiți energie și resurse în proiecte promițătoare, care vor da rezultate în viitorul îndepărtat.
Pentru a avea succes în anul 2016, poate ar fi bine să adoptați obiceiurile maimuței, în special viclenia și ingeniozitatea. Încercați să evitați conflictele, să nu intrați în controverse când va urmariți propriul interes.  Chiar dacă vă aflați pe linia succesului, nu ignorați sfaturile celor apropiați și ale specialiștilor în care aveți încredere. Maimuței îi este caracteristică vanitatea, care orbește gândirea. Evitați acest lucu.
Conform horoscopului chinezesc, anul 2016 va fi benefic pentru schimbarea locului de muncă sau chiar a profesiei. Cine nu este încrezător în propriile forțe, mai bine să nu riște. Dar cei ce vor risca, vor câștiga cu mult mai mult: în anul maimuței lacome, rata de succes crește.

NICIUN COMENTARIU

Lasa un comentariu aici