Cosmetice Organice Madara – For Pure Skin

Cosmetice Organice Madara – For Pure Skin

181
0
DISTRIBUIE

Produsele cosmetice organice Madara sunt sigure, naturale, certificate și, mai ales, eficiente. Acționează blând și sănătos asupra pielii și organismului.

PRODUSELE COSMETICE MADARA SUNT SIGURE, NATURALE ȘI CERTIFICATE

Produsele cosmetice Madara sunt in intregime naturale si ecologice, în conformitate cu standardul internațional ECOCERT. Este un standard voluntar, care certifică produsele cosmetice și confirmă originea lor naturală. ECOCERT interzice utilizarea parfumurilor sintetice, conservanților sintetici precum parabeni, ulei mineral, propilen glicol și alte ingrediente sintetice.

PRODUSELE COSMETICE MADARA SUNT EFICIENTE

Produsele cosmetice MADARA conțin extracte naturale din plante certificate organic, ce cresc în regiunea de nord a Europei, recunoscute pentru intensitatea unică a substanțelor active. Aceste extracte din plante, împreună cu alte substanțe naturale fac produsele cosmetice naturale MADARA extrem de eficiente. Eficacitatea lor a fost testată dermatologic.

PRODUSELE COSMETICE MADARA ȘI SĂNĂTATEA DVS.

Spre deosebire de produsele cosmetice naturale, produse cosmetice sintetice folosesc substante artificiale care sunt “necunoscute” pentru organism și au efecte adverse asupra acestuia. Prin urmare, folosind produse cosmetice sintetice in fiecare zi afectează sistemul imunitar, substanțele nocive se acumulează în organism și pun în pericol sănătatea dumneavoastră și cea a copiilor.

Substanțele naturale utilizate în produsele cosmetice MADARA au capacitatea de a armoniza corpul și ajută în mod eficient celulele acestuia. Deoarece corpul nostru face parte din natură, el “recunoaste” ingredientele naturale din produsele cosmetice MADARA și preia cele mai bune și necesare elemente din ele. Astfel, produsele cosmetice MADARA actionează blând și sănătos.

În perioada 21 MARTIE și 4 APRILIE 2016, magazinul online www.e-vita.ro derulează campania de promovare FOR PURE SKIN, ce conține reduceri de preț de 20% la aceste produse cosmetice organice MADARA – detalii aici…

NICIUN COMENTARIU

Lasa un comentariu aici