Budinca cu cacao si glucomannan

Budinca cu cacao si glucomannan

Nu conține gluten, este 100% naturală și fără potențial alergenic!

175
0
DISTRIBUIE
Rețeta de weekend: Budincă cu cacao și glucomannan

Budinca cu cacao și glucomannan (Konjac) este un desert hipocaloric ce poate fi folosit cu succes de către persoanele care doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea la un nivel optim. Conține praf de cacao, grăsime și făină de Konjac.

Pentru o valoare cât mai scăzută de energie și carbohidraţi vă recomandam să folosiţi îndulcitori naturali, iar în loc de lapte de vacă, să folosiţi lapte vegetal neîndulcit (lapte de migdale).

Făina de Konjac este produsă din rădăcina arborelui asiatic de Konjac și are multiple beneficii pentru sănătate. Nu conține gluten, este 100% naturală și fără potențial alergenic. Are capacitatea de a se dizolva într-o cantitate de lichid de până la 100 de ori greutatea sa, ceea ce înseamnă că oferă rapid o senzație de sațietate și nu îngrașă deoarece conține foarte puține calorii.

Mod de preparare – 4 porții:

  1. Omogenizați conținutul plicului cu îndulcitorul (4 linguri);
  2. Adăugaţi treptat 500 ml lichid;
  3. Compoziţia obţinută se fierbe pâna dă în clocot, amestecând continuu;
  4. Se fierbe 3-5 minute la temperatură moderată, după care budinca se toarnă in cupe clătite cu apă rece.

Pofta buna!

Produse recomandate magazin online e-vita.ro:

Indulcitor de masa natural pur 500g Tagatesse, pret 28,86 lei
Indulcitor de masa natural pur 500g Tagatesse
Budinca cu cacao si glucomannan, plic 25g, pret 4,50 lei
Budinca cu cacao si glucomannan, plic 25g
Lapte bio de migdale 1 litru, pret 14,10 lei
Lapte bio de migdale 1 litru

NICIUN COMENTARIU

Lasa un comentariu aici