Attitude – Pentru casa si familie

Attitude – Pentru casa si familie

ATTITUDE este o gama completa de produse 100% naturale, ecologice pentru ingrijirea casei si familiei. Fara substante cancerigene sau toxice! Fara parabeni! Hipoalergice! Vegan!

155
0
DISTRIBUIE

ATTITUDE este o gama completa de produse 100% naturale, ecologice pentru casa si familie. Fara substante cancerigene sau toxice! Fara parabeni! Hipoalergice! Vegan!

Ne dorim mereu sa fim sanatosi, ne dorim sa avem copii sanatosi, care cresc intr-o lume sanatoasa,  dar de cele mai multe ori nu facem nimic in acest sens. In viata de zi cu zi suntem expusi la nenumarati contaminanti chimici si nu cunoastem efectele multora din ei, iar ceea ce este mai ingrijorător este faptul ca nici nu suntem constienti ca acesti contaminanti chimici ne afecteaza.

Industria chimică a produs bunuri din ce in ce mai performante, insa din ce in ce mai daunatoare sanatatii. Atunci cand facem curatenie in casa, ne dorim sa scapam de acele elemente nocive (praf, bacterii, acarieni) care ne pun sanatatea in pericol. Ar fi absurd sa incercam sa eliminam aceste elemente nocive si sa le inlocuim cu altele, mai ales ca majoritatea produselor de curatenie sau ingrijire corporala aflate pe piata contin substante toxice si cancerigene, ca sulfati, 1,4-dioxan, oxid de etilen si altele.

ATTITUDE ofera prin www.e-vita.ro o alternativa naturala 100% pentru cei care pretuiesc sanatatea proprie si a celor dragi, atunci cand ne referim la curatenia casei si ingrijirea intregii familii, mai ales daca aceasta implica bunul nostru cel mai de pret – copii. Produsa în Canada, conform celor mai exigente standarde de calitate în domeniu, intreaga gama de produse ATTITUDE este menita sa va ofere cea mai placuta experienta, dar mai ales siguranta absoluta pentru sanatate.

Fara substante cancerigene sau toxice! Fara parabeni! Hipoalergice! Vegan! Ecologice! 100% naturale!

Gama completa aici

NICIUN COMENTARIU

Lasa un comentariu aici